HU EN
mobilemenu
gallery-header-3.jpg
gallery-header-3.jpg

Mit értékel Ön legnagyobbra a műkereskedőjében?

kor.png

 Az igazán különleges, alkalmi vételeket?

Hosszú évek, évtizedek óta megtalálhatóak nálunk az avantgarde utánozhatatlan alkotói: Moholy-Nagy László, Kassák, Bortnyik, és nagyszerű társaik. 
Az Európai Iskola nagy mesterei: Barcsay, Korniss, Bálint, Vajda, Szántó Piroska, és a többiek, akikkel mind személyes kapcsolatban álltunk a halálukig, hagyatékaikkal a haláluk után is. 
De itt vannak a külföldi nagy nevek is: Vasarely, Picassó, Miró, Dali.
Lássa be, ez elég különlegesen hangzik...

 

 haromszog.png

 

 

 


A jó befektetéseket értékeli?

Ha Ön nem pusztán az esztétikai élvezet kedvéért, de ugyanakkor befektetési céllal vásárol műkincseket, akkor valóban nagy értékű, értéküket folyamatosan növelő alkotások érdeklik igazán. Az Erdész Galériában immár 30 éve gyűlő, sűrűsödő szakmai tudás, tapasztalat és kapcsolati tőke a befektetők szemszögéből is számtalan előnyt, hordoz, így az Ön számára sem lehet érdektelen.
Talán el sem tudja képzelni, mennyire – hát érdeklődjön, ne sétáljon el a lehetőség mellett!

 

 negyszog.png

 

 

 


A diszkréciót tartja fontosnak?

Jó néhányan azok közül, akik ezt már megtehetik (és azok is, akik annyira nem...) előszeretettel hivalkodnak a vagyonuk nagyságával ország-világ előtt. Ha Ön nem tartozik ezek közé, bizonyára szívesebben vásárol műalkotásokat diszkrét körülmények között – ami egy aukcióról például már nem mondható el.últ 
Ránk ebben is számíthat!

 

 kor.png

 

 

 


A tökéletes kiszolgálás mindenek előtt?

Eddig olyan szempontokat soroltunk, amelyek alapján vitathatatlanul átlagon felül teljesítünk – bár több más jó műkereskedő is elmondhatja magáról, hogy nagy és értékes repertoárral rendelkezik, hogy az elvárt diszkrécióval jár el. Amiben viszont egyedülállóak vagyunk a piacon, az a kiszolgálás: 
Senki nem vállal rajtunk kívül személyes szállítást Texastól Új Zélandig. Elintézzük a kiviteli engedélyeket, repülőre ülünk, a helyszínen adjuk át, és felrakjuk a falra!

 

logo.png 

 

 

 


MEGBÍZHATÓSÁG – MINDENEK FELETT...

Ez nem kérdés, nem lehet kérdés: A megbízhatóság a mi szakmánkban olyannyira alapvető, mégis a legtöbb műkereskedő jórészt tudatlanságból, másrészt pénzéhségből sok kétséges eredetű árut kínál.
Az elmúlt három évtizeden át – különösen hétköznapi léptékkel mérve felbecsülhetetlen, ki tudja, hány meg hány vagyonra tehető értéket adtunk Vevöink kezébe. A legnagyobb érték, a legértékesebb dolog, amit adhatunk, mégis a megbízhatóság: 30 éve elsőként, és azóta is nemzetközi attestet adunk ki minden nálunk vásárolt műre.

 

 Van még bármi, amivel segíthetünk?

Beszéljük meg egy kávé mellett!

erdesz-laszlo-mukereskedo.png

Az Ön műkereskedője:
Erdész László

Az Erdész Galéria

Az Erdész Galéria jelenlegi helyén 1992 óta működik

Tulajdonosai E. Ilosvai Magdolna és Erdész László, aki 30 éve szereplője a műtárgypiacnak. A galéria 15 évvel ezelőtt kifejezetten erre a célra épült három-szintes házban működik Szentendre belvárosában. Szentendre a fővárostól 20 percre lévő, a Duna partján elterülő festői kisváros, ahol számtalan műemlék, múzeum és kiváló étterem működik, valamint több mint 100 művész él és alkot.

a másik terem.jpg

A galéria földszintjén iparművészeti és használati tárgyak láthatók, bevallottan az igényes ajándékot keresők számára. Az első emelet két termében grafikák, festmények és szobrok várják a látogatókat, valamint évente hat kiállítás. A harmadik szinten a különlegességek és egy kis tetőterasz található a pihenni vágyóknak, valamint Szentendre legszebb kilátása.

A galéria bemutat és árusít klasszikus modern (Kassák, Moholy-Nagy, Bortnyik) műveket, Szentendréhez kötődő Európai Iskola alkotóitól (Bálint, Korniss, Barcsay, Vajda) festményeket, grafikákat és szobrokat. Foglalkozik a kortárs generáció legkiválóbb művészeivel is.

A Galéria évente 4-6, a Design 1 kiállítást szervez, valamint részt vett és részt vesz rangos művészeti kiállításokon és vásárokon (Art Cologne-Köln, Art Forum-Berlin, Art Basel, Palm Beach - USA, Stockholm Art Fair stb.) továbbá kiad katalógusokat és könyveket. (Fehér László, Anna Margit, ef.Zámbó István, Kortárs Ötvöművészek).

 

A galériánk mottója:

Míg a hangya szorgalmasan dolgozott, a tücsök egyre csak muzsikált. Ősszel aztán mindketten megdöglöttek.

 

 

 


facebookinstagramyoutubeemail